spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Etusivu arrow Blogi - kaikki artikkelit
Blogi kaikista aihepiireistä
Hämäläinen äijäjoogaherätys Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Veikko Tarvainen   
13.09.2007
Lue lisää...
 
Äijäjooga saapuu Hämeenlinnaan ja Panssariprikaatiin Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Veikko Tarvainen   
10.09.2007

Tyypillinen jooganharrastaja on nainen. Mutta viime aikoina venyttelevien miesten määrä on lisääntynyt. Kun miehille on perustettu omia joogaryhmiä, heidän on ollut helpompi tulla venyttelemään kireitä lihaksiaan. Äijäjooga on levinnyt ympäri maan. Nyt sitä on myös Hämeenlinnassa. 

Viimeksi päivitetty ( 12.04.2008 )
Lue lisää...
 
Epilepsia ja jooga Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Veikko Tarvainen   
01.06.2007

Heikki Suhonen harrastaa äijäjoogaa

Kun Heikki Suhonen näki lehdessä jutun äijäjoogasta, hän päätti kokeilla itselleen täysin uutta liikuntamuotoa. Heikki soitti minulle ja kysyi, voiko epileptikko harrastaa joogaa. Kysymys oli minulle täysin uusi ja outo. Kun kysyi asiaa kollegoiltani, arvelin, että epilepsiasta ei todennäköisesti olisi haittaa.

Viimeksi päivitetty ( 08.09.2008 )
Lue lisää...
 
Äijäjooga notkistaa juoksijankin Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Vesa Ville Mattila   
01.06.2007

Parikymmentä miestä taivuttelee itseään vuoroin eteen ja taakse - määrätietoisesti, mutta kehoaan kuunnellen. Tehdään aurinkotervehdystä, joka säännöllisesti suoritettuna laittaa juoksijankin jäykistyneen kropan uuteen uskoon.

Veikko Tarvainen tottui vuosikymmenten ajan olemaan joogaryhmänsä ainoa mies. Kun neljä vuotta sitten harrastuksesta tuli osittain ammatti ja Tarvaisesta joogaohjaaja, hänelle tuli mieleen perustaa pelkästään miehille tarkoitettu joogaryhmä.
- Naiset voivat aiheuttaa ryhmän miesvähemmistölle sekä näyttämisen halua että turhautumista. Sekaryhmissä saattaa myös väreillä keskittymistä häiritsevää eroottista jännitystä.
- Äijäjoogassa ei tarvitse todistaa osaamistaan kenellekään, ja liikkeet ovat yleensä hieman voimakkaampia ja fyysisempiä kuin naisten suosimat, Tarvainen selittää.
Joogapiireissä suunnitelmaan suhtauduttiin ensin epäilevästi. Alussa harjoituksiin tuli pari miestä, mutta sitten sana levisi. Nyt pääkaupunkiseudulla pyörii puolisenkymmentä äijäjoogaryhmää, uusi ryhmiä perustetaan parhaillaan muun muassa Saloon, Turkuun, Valkeakoskelle, Kajaaniin, Poriin ja Ouluun. Sadat miehet ovat käyneet kokeilemassa äijäjoogaa, ja osa heistä on jo jäänyt koukkuun. 

Viimeksi päivitetty ( 12.04.2008 )
Lue lisää...
 
Äijäjoogassa kankeus unohtuu Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hilkka Palo   
13.05.2007
Lue lisää...
 
Jooga rentouttaa stressaantuneenkin äijän Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Paula Sieppi   
19.04.2007
Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 61 - 70 / 82
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB